Spotti Headline

Veelgestelde vragen

Over Nature Spotters

V: wat betekent Nature Spotters?
A: Het is de naam van de spaaractie van Jan Linders. Bij Jan Linders kun je dierenstickers en kleine diertjes sparen. Het zijn allemaal dieren die je ook bij ons in de buurt daadwerkelijk kunt spotten in de natuur. In het gratis verzamelalbum lees je er meer over. En ook op de site janlinders.nl/naturespotters kun je alle dieren vinden. Ga ook op expeditie.

V: Hoeveel dieren kan ik sparen?
A: Je kunt 20 verschillende dierenstickers sparen en ook 20 verschillende kleine kunststof diertjes. Deze kun je bewaren in een verzamelalbum, daarin staan nog veel meer dieren in, die je kunt spotten in de natuur.

V: Kan ik ook echt de natuur in?
A: Natuurlijk, we hebben acht natuurgebieden geselecteerd in het land van Jan Linders. En in elk gebied hebben we een GPS-expeditie uitgezet.

V: Wat is een GPS-expeditie?
A: Dat is een speurtocht die je online kunt vinden op janlinders.nl/naturespotters. Vergeet de telefoon niet mee te nemen of vraag je (groot)ouders de telefoon mee te nemen naar het startpunt in het bos. Want met je telefoon kun je via Google de punten van de speurtocht vinden. Je kunt pas naar het volgende punt als je een opdracht hebt vervuld en ingevuld. En als je alles hebt ingevuld kun je een Meet & Greet winnen.

Over Spotti’s

V: Wat is een Spotti?
A: Een Spotti is een klein kunststof beestje, bijvoorbeeld een kikkertje of een insect. Er zijn 20 verschillende en je kunt ze allemaal sparen. In het verzamelalbum zit achteraan een geheime ruimte, daar kun je allemaal in bewaren. Heb je geen verzamelalbum, kijk dan op janlinders.nl/naturespotters voor alle varianten.

V: Kan ik leuke dingen doen met een Spotti?
A: Dat kan zeker. Je kan er leuke pranks mee uithalen. Verstop bijvoorbeeld een Spotti in de laptop of in iemand anders zijn bed. Of wat dacht je van een Spotti in een la of schooletui.

V: Wat is een prank?
A:  is een grap die je uithaalt bij een ander, waarbij je het ‘slachtoffer’ laat schrikken. Let op bij wie en waar je dit doet, er mogen natuurlijk geen echte slachtoffers vallen. Het is wel leuk om de ander te filmen en je prank daarna aan anderen te laten zien, dan heb je dubbel lol.

V: Kan ik mijn peuter van 2 jaar met een Spotti laten spelen?
A: De Spotti’s zijn niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, dit staat ook op de verpakking

Over het verzamelalbum

V: Hoe bemachtig ik een verzamelalbum?
A: Het verzamelalbum is vanaf vrijdag 8 september verkrijgbaar gratis verkrijgbaar met een waardebon, wees er snel bij, want OP=OP. Pak een verzamelalbum uit de speciale display en geef deze samen met de waardebon af bij de kassa.

V: Hoe kom ik aan een waardebon

Er zijn verschillende manieren:
-Via onze site: Download de waardebon voor het gratis verzamelalbum op janlinders.nl/naturespotters. Print de bon uit en neem ‘m mee naar jouw Jan Linders supermarkt of laat de bon op je telefoon zien.
-In de folder van 11 t/m 17 september staat de waardebon die je kunt uitknippen.

V: Wat kan ik doen met een verzamelalbum?
A: In het verzamelalbum bewaar je achterin makkelijk al je Spotti’s. Daarnaast is het een boek met acht natuurgebieden. Op deze pagina’s kun je je gespaarde dierenstickers plakken.

V: Ik heb een waardebon voor een verzamelalbum gedownload, maar ze zijn op. Kan ik toch nog een verzamelalbum krijgen?
A: We hebben maar een beperkt aantal verzamelalbums. Voor deze actie geldt OP is ook écht OP.

V: Kan ik de waardebon op mijn mobiel laten zien aan de kassa om een verzamelalbum te krijgen?
A: Met een printje hoef je je telefoon niet te overhandigen aan de kassamedewerker. Maar natuurlijk mag dat wel, dan wordt de bon digitaal gescand. Geen probleem

Over de Meet & Greet met Dylan Haegens

V: Ik woon niet in de buurt van een Jan Linders Supermarkt. Kan ik wel kans maken op de Meet & Greet met Dylan Haegens?
A: Dat kan wel, iedereen maakt kans. De vraag is om een foto te maken met een vol album. Maar als je niet in de buurt woont is het lastig om de Spotti’s te sparen.

V: Hoe maak ik kans op de Meet & Greet?
A: Dit kan op twee manieren.
-maak een foto van jezelf met het volle album en zet deze met hashtag #naturespotters op een van jouw social media kanalen.  Jan Linders bv trekt  1 winnaar die met de hele klas naar de Meet & Greet in de buurt mag komen.
-doe de GPS-expeditie, vul alle antwoorden in en stuur je foto vanuit het natuurgebied en je maakt kans om met 1 vriend/ vriendin aan te mogen sluiten bij de klas.

V: Hoeveel kans maak ik op de Meet & Greet?
A: Per gebied maakt één persoon kans. Er zijn 8 gebieden, dus 8 kansen. En als je wint mag je met vriend/vriendin naar de Meet & Greet komen. Daarnaast is er 1 klas die wint, hiervoor plaats je een foto met een album vol Spotti’s op je social media met #naturespotters

V: Tot wanneer kan ik mijn foto insturen?
A: Dit kan tot en met 8 oktober 2017

V: Wanneer vindt de Meet & Greet plaats?
A: Dat zal na de herfstvakantie zijn.

Over de spaaractie

V: Hoe spaar ik?
A: Vanaf vrijdag 8 september  ontvang je bij 15 euro aan boodschappen één  pakje met daarin een dierensticker en een Spotti . En met de extra actieproducten spaar je extra snel alle 20 verschillende varianten bij elkaar!

V: Hoe lang duurt de spaaractie?
A: De spaaractie loopt van vrijdag 8 september t/m zondag 8 oktober 2017.

V: Ik heb dubbele Spotti’s en stickers. Kan ik deze ruilen?
A: Je kunt je aanmelden op de ruilgroep op Facebook. Je kunt ook naar de ruilbeurs komen in de supermarkt op zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 16.00 uur.